Till startsidan Till startsidan
Sök på Sävebo.se
Våra bostäder (sidan är under uppbyggnad)
Våra bostäder finns i hela kommunen. Vi har lägenheter i centralorten Sävsjö men även i orterna Vrigstad, Rörvik, och Stockaryd.

Sävsjö
Många av våra bostadsområden är små men vi har även ett par lite större områden. På Kantarellen har vi 62 lägenheter, både små och stora. Området kan liknas vid ett radhusområde med egna små täppor som våra hyresgäster själva sköter. På detta område finns också dagis. De större lägenheterna har egna tvättmaskiner och torktumlare och hyresgästerna i de mindre lägenheterna tvättar i tvättstugan mitt i området. Här finns också en samlingssal som hyresgästerna förfogar över

I Sävsjö har vi sammanlagt 280 lägenheter att välja på. Många av lägenheterna ligger mycket centralt vilket betyder gångavstånd till det mesta. Men även om du bor i något av våra bostadsområden lite mer i utkanten av stan så är man snabbt nere på torget med cykel. Sävsjö är inte större än så.

Flera av våra lägenheter finns i tvåvåningshus vilket betyder att vi kan erbjuda en hel del lägenheter på markplan. Några av våra största lägenheter ligger på Storgatan i Sävsjö ovanför Biblioteket. Här har vi femrumslägenheter på två våningsplan. Lite mindre lägenheter kan vi erbjuda på Parallellgatan. Bor du här har du nära till Sävsjös populära äventyrsbad, sporthall, friluftsbad m.m.

Bredbandsutbyggnad pågår och målet är att kunna erbjuda möjlighet till bredband till alla våra hyresgäster.

Vrigstad, Stockaryd och Rörvik
Vrigstad är marknadsstaden framför alla med Vrigstad Marknad två gånger om året som drar mängder med besökande. Ostkakan är ett annat känt varumärke som gjort Vrigstad känt. Stockaryd präglas av sin trä - och husindustri och på sommaren är det många som kommer för att besöka antik - och samlarmässan som pågått i många år. Rörvik ligger mycket naturskönt med flera vackra sjöar alldeles inpå knutarna.

Söker du lägenhet i någon av dessa orter så kan vi erbjuda dig lägenheter på samtliga orter. Gemensamt för dem alla är att samtliga är på promenadavstånd till livsmedelsaffär och annan service.

Vill du veta mer om våra bostadsområden är du välkommen att ringa eller besöka oss på Köpmangatan i Sävsjö. Dagsfärska uppgifter om lediga lägenheter får du naturligtvis också när du kontaktar oss..

Klicka på kartan för att hitta område
länkkarta länk till sävsjö länk till vrigstad länk till stockaryd länk till rörvik
Sidansvarig:
Senast uppdaterad:
Köpmangatan 4
576 80 Sävsjö
0382-152 00
savebo@savsjo.se