Translate this page

Please select your language of choice in the list below.

Johan Roman

Johan Roman

Johan Roman- fastighetsskötare/ vaktmästare

Anställd sedan 2023

Beskriv dina arbetsuppgifter:

Jag började med en projektanställning för renovering på Rönngården, och det ledde till en fast anställning i januari 2024. Nu är jag anställd som fastighetsskötare i Rörvik, där jag åtgärdar fel i lägenheterna och på skolan.

Det bästa med ditt jobb?

Jag får dra nytta av mina kunskaper från trähusbranschen där jag jobbat tidigare. Jag gillar att renovera, och som fastighetsskötare finns det alltid mycket att ta tag i- dagarna blir aldrig långtråkiga. Sedan är det ett grymt härligt gäng, man har alltid roligt på jobbet.

Har du någon dold talang?

Jag är en baddare på att steka pannkakor åt ungarna i Bodafors.

Kollegorna om Johan:

Johan kom snabbt in i Sävebo andan. Han som alla andra har rejäl dos humor och nära till skratt. Johan är effektiv och allkunnig och han backar inte för utmaningar. Han är dessutom en en stor trygghet för oss , eftersom han jobbar som insatsledare på räddningstjänsten i Bodafors sedan 25 år tillbaka. Sett till hans erfarenhet har vi placerat en hjärtstartare i hans bil, han kommer att finnas tillgänglig varje minut under arbetsdagarna. Johan är uppkopplad mot appen sms-livräddare och kan åka direkt om det kommer ett larm.

Sammanfattningsvis- en härlig, trygg, effektiv och stabil kille.