Translate this page

Please select your language of choice in the list below.

Kennet Säll

Kennet Säll - förvaltningssamordnare/ besiktningsman/ nyckelansvarig

Anställd sedan 2016

Beskriv dina arbetsuppgifter:

I månadsskiftena har jag fullt upp med slut och städbesiktningar på lägenheter. Protokoll ska skrivas, och ofta blir det två besiktningar på varje lägenhet eftersom en slutstädning är mycket omfattande. Räknar jag med för och efterarbete på besiktningar lägger jag ner cirka 50% av min arbetstid. Jag är även ansvarig för nyckelhanteringen på Sävebo, så när det byts låscylindrar är det ett projekt jag håller i. När jag tänker efter har jag ganska många arbetsuppgifter, lite av en allt i allo kan man säga.

Det bästa med ditt jobb?

Fritt, jobb under eget ansvar. Det är också ett mycket omväxlande jobb

Har du någon dold talang?

Nej, det har jag nog inte- är nog lite av en öppen bok.

Kollegorna om Kennet:

Här har vi kollegan med stenkoll på det mesta. Kennet gillar när det är ordning och reda, och det är en fantastisk egenskap han har. Helt rätt person för sin tjänst här på Sävebo. Kennet är alltid positiv och på gott humör, han är också väldigt duktig på att ”känna av folk” och har således lätt till kommunikation.

Man skulle av två anledningar kunna säga att han är vår nyckelperson- delvis för att han har koll på näst intill vartenda nummer på nycklarna, men också för att han är en mycket viktig person i vår förvaltning.