Translate this page

Please select your language of choice in the list below.

Lär känna Sävebos personal

Sulaiman Alkhatib- postansvarig, anställd sedan 2018

Beskriv dina arbetsuppgifter:

Jag jobbar med posten i kommunen, både den interna postsorteringen likväl som den externa. Det blir många "mil i bil" mellan de olika orterna i kommunen. Jag lägger i snitt 4 timmar per dag på postkörningen. I mina arbetsuppgifter ingår även rondering (det innebär att hålla ordning och reda i tvättstugor, källare, yttre miljö med mera). De fastigheter jag ansvarar för är Bleckslagaren, Vilan 14, Vilan 3 och Advokaten.

Vid varje månadsskifte sätter jag upp namn på dörrar och postlådor samt delar ut hyresavier till Sävebos hyresgäster.

Det bästa med ditt jobb?

Omväxlande arbetsuppgifter och väldigt socialt, man träffar mycket folk. Trivs bra med mina trevliga kollegor.

Har du någon dold talang?

Jag rappar och är väldigt skicklig på pingis- jag slår alla i Sävsjö (säger han med ett brett leende)!

Kollegorna om Sulaiman:

Alltid ett leende på läpparna. Han har en mycket viktig roll i kommunen, och får all pappersexercis att rulla på. Sulaiman är otroligt snäll och omtänksam, lite blyg på ett så där "bra sätt". Nogrann, hög arbetsmoral, effektiv och omtyckt av alla han möter.