Translate this page

Please select your language of choice in the list below.

Lär känna Sävebos personal

Joakim Andersson, golväggare- anställd sedan 2021

Beskriv dina arbetsuppgifter:

Mycket av min tid lägger jag på renoveringar, både i lägenheter och kommunala fastigheter såsom skolor och äldreboenden. Jag har jobbat som golvläggare i 22 år, och trivs bra med det. Jag gillar variationen jag får på Sävebo för man får rycka in och göra allt möjligt, ibland som fastighetsskötare och ibland som snickare.

Det bästa med ditt jobb?

Omväxlingen- ingen dag är den andra lik.

Har du någon dold talang?

Duktig på hockey, har spelat i HV 71

Kollegorna om Jocke:

Pigg och glad, ett riktigt bra förvärv till Sävebo- ingen lägger mattor som han. Jocke är alltid behjälplig när en extra hand behövs, och backar inte för något. Det är trivsamt och kul att jobba med honom.