Translate this page

Please select your language of choice in the list below.

Esplanaden i Vrigstad

Esplanaden i Vrigstad

Mejerigatan i Stockaryd

Mejerigatan i Stockaryd

Parallellgatan

Parallellgatan

Godtemplaregatan

Godtemplaregatan

Du nords gata

Du nords gata 7-9

Du nords gata

Du nords gata

Funderar ni på att flytta till lägenhet?

 

Hos Sävebo finns boende för alla smaker.

Vi har en jättefin tre-rums lägenhet på vår senaste nyproduktion, Du Nords gata 9.

Lägenheten tillhandahåller alla faciliteter såsom tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin, inglasad balkong, stort förråd i direkt anslutning, hiss samt loftgång. Bostaden har en öppen planlösning, är stilren och har ett fantastiskt ljusinsläpp. Området är lugnt, välvårdat och ligger centralt.

Vidare finns en två-rums lägenhet på Godtemplaregatan. Den är utrustad med tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin, inglasad balkong, kaklat badrum och förråd i nära anslutning. Lägenheten ligger på markplan mitt i centrala Sävsjö.

Vill man komma ner lite i hyra så har vi en 3-rums lägenhet på tredje våningen på Parallellgatan 5. Här bor man nära till förskola och skola. Vi kommer att tapetsera om i samtliga rum. Förrådet hittar man i källaren och där finns även den gemensamma tvättstugan.

I Stockaryd har vi tre lediga två-rums lägenheter på Mejerigatan, andra våning. Här är lägenheterna omsorgsfullt helrenoverade och utrustade med tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin och balkong.

Vi har även tre tvåor och två treor på Esplanaden i Vrigstad, en av treorna och en av tvåorna ligger på markplan. Samtliga har tvättmaskin och torktumlare i lägenheten, samt balkong/ uteplats.

Vill man bo billigt till hög standard finns tillträdesklara lägenheter att tillgå i Rörvik.

Vill du veta mer, hör av dig till oss på 0382-151 96.

Vi passar på att önska en skön sommar.