Translate this page

Please select your language of choice in the list below.

Esplanaden i Vrigstad

Esplanaden i Vrigstad

Mejerigatan i Stockaryd

Mejerigatan i Stockaryd

Parallellgatan

Parallellgatan

Godtemplaregatan

Godtemplaregatan

Du nords gata

Du nords gata 7-9

Du nords gata

Du nords gata

Funderar ni på att flytta till lägenhet?

Hos Sävebo finns boende för alla smaker.

Vi har en jättefin tre-rums lägenhet på vår senaste nyproduktion, Du Nords gata 9.

Lägenheten tillhandahåller alla faciliteter såsom tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin, inglasad balkong, stort förråd i direkt anslutning, hiss samt loftgång. Bostaden har en öppen planlösning, är stilren och har ett fantastiskt ljusinsläpp. Området är lugnt, välvårdat och ligger centralt.

Vill man komma ner lite i hyra så har vi en 3-rums lägenhet på tredje våningen på Parallellgatan 5. Här bor man nära till förskola och skola. Vi kommer att tapetsera om i samtliga rum. Förrådet hittar man i källaren och där finns även den gemensamma tvättstugan.

Vidare finns en tvåa på Vallsjögatan 14, lägenheten är totalrenoverad med tvättmaskin och torktumlare och ligger nära förskolan Ripan och Hägneskolan.

Vill man bo mer centralt i Sävsjö finns en tvåa på Köpmangatan 4 B, en våning upp. Lägenheten har ingen tvättmaskin och torktumlare, utan man använder den gemensamma tvättstugan i källaren. Detta gör att man kommer ner en hel del i hyra.

I Stockaryd har vi två lediga två-rums lägenheter på Mejerigatan, andra våning. Här är lägenheterna omsorgsfullt helrenoverade och utrustade med tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin och balkong.
På Postgatan finns en billig etta att tillgå, andra våning.

Vi har även två tvåor och en trea på Esplanaden i Vrigstad, en av tvåorna ligger på markplan. Samtliga har tvättmaskin och torktumlare i lägenheten, samt balkong/ uteplats.

Vill man bo billigt och till hög standard finns tillträdesklara lägenheter att tillgå i Rörvik.


Vill du veta mer, hör av dig till oss på 0382-151 96.